Activisie locatie 'de Terp' is gevestigd in een boerderij aan de Bloemendaalseweg 41a te Gouda. De Terp beschikt over een bovenverdieping en een kamer beneden. De boerderij is geheel gerenoveerd en prachtig centraal gelegen. Er is een bushalte op één minuut loopafstand. Verder ligt het pand aan een autoluwe weg, maar zijn er voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Vanaf het station Gouda is het zo'n 15 minuten fietsen naar het pand.

De kamer op de begane grond wordt voornamelijk gebruikt als gespreksruimte. Via de traplift kunnen clienten eenvoudig de activiteitenruimte op de bovenverdieping bereiken. Deze verdieping heeft naast de open ruimte ook een afgesloten ruimte met verschillende machines voor houtbewerking. Aan de voorkant van de bovenverdieping bevindt zich een ruime keuken. Rondom het pand ligt een riante tuin, die gebruikt wordt voor de groen-activiteiten. Er is ook voldoende ruimte om in de zomerdagen met elkaar buiten te zitten en er is parkeerruimte voor scootmobielen.

Routebeschrijving

foto rechts 3

terpbinnen1

Locatie 'de Terp'
Bloemendaalseweg 41a
2803 AW Gouda
0182-539317

Openingstijden
Gehele jaar geopend op werkdagen van 9.00u tot 15:30u.
Op de nationale feestdagen is het centrum gesloten.

Kennismaken?
Heeft u vragen, bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem contact op >>

 

 logo hkzActivisie heeft het HKZ-certificaat voor de begeleiding groep en individueel.Het certificaat maakt zichtbaar dat het kwaliteitssysteem van de organisatie getoetst is aan de normen die speciaal voor de gehandicaptenzorg zijn ontwikkeld.

De Theetuin valt buiten de HKZ-normering. 

Lees meer over HKZ >>

Locatie 'de Terp'
Bloemendaalseweg 41a
2803 AW Gouda
Telefoon: 0182-539317

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie 'de Dijk'
Zegwaartseweg 27c
2722 PP Zoetermeer
Telefoon: 079-3434791

 oplaadpunt2  340

 

 

Copyright © 2018 Activisie B.V.   |  Disclaimer & Privacybeleid